onsdag 12 november 2008

Elias 2 år

Idag har vi firat vår lille prins rejält. När han vaknade i morse kramade jag om honom och sa: "Grattis på tvåårsdagen". Oj, vad han sken upp. Sen har det rullat på:

  • Tårta? Javisst.
  • Blåsa ut ljusen på tårtan? Javisst (med viss assistans av Caroline).
  • Presenter? Javisst.
  • "Ja, må han leva"? Javisst.
  • Gäster? Javisst (mina föräldrar och en moster).
  • Partyhattar med racerbilar på? Javisst.

Elias öppnade sista presenten på kvällskvisten och tala om att han blev lycklig. Han fick nämligen en egen dator. Ja, givetvis en småbarnsvariant. Men hans leende ville aldrig ta slut. Nu sover den lille arvingen, trött, men lycklig.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kan förstå om han är lycklig!

Anonym sa...

*skickar ett grattis*
Tiden går fooooort!

Tomas sa...

Grattis till Lilleman :-)

Anonym sa...

Grattis!!!

Kolla gärna in Min och Beas blogg. www.litenliv.blogspot.com

Alexandra

Malin sa...

GRATTIS till er lille prins! Han kommer nog drömma om sin nya dator inatt och sova med ett leende på läpparna. Trevlig helg!

Anonym sa...

Kul att ni fick en bra dag med er son Elias. Jag är en anonym själ som hittade din blogg och jag skrattade enormt åt dina liknelser gällande Barack Obamas namn. Du varierar djupa och ytliga saker med fantastisk humor. Mina fördomar talade tyvärr sitt tydliga språk i min hjärna då jag upptäckte att du var präst. . . "Nej, ännu en torris " - tänkte jag fördomsfullt, vilket säger mer om mig än om dig. Hoppas du fortsätter blogga... Det var roligt att läsa det du skrivit. Du verkar vara dig själv. Ja, det vore ju bedrövligt om du gick omkring och trodde du var ngn annan. . . ;-)

-Stefan-

Anonym sa...

Morsning!
Sitter som på nålar och väntar på ditt utlåtade kring min gissning på "vem ska bort"....
Ha en trevlig helg!