onsdag 3 december 2008

Glädjebesked

Idag fick vi verkligen ett glädjebesked. Jag blev faktiskt så glad att jag fick tårar i ögonen. Bakgrunden är följande: Elias ska ju börja på dagis (ok, det heter visst förskola) efter trettondedag jul och vi hade fått besked att det inte fanns plats på Skogsbackens förskola, där vi helst hade velat. Det skulle bli Munkberga. Säkert ett bra ställe, men dels ligger det längre bort och dels ligger det åt fel håll. Och framför allt: Caroline gick på Skogsbacken och vi trivdes så bra med alla fröknarna och själva miljön. Men nu skulle det alltså inte finnas plats förrän tidigast till sommaren. Alltså skulle Elias börja på Munkberga efter jul och sen byta när det blev nån plats ledig.

(Ja, ni förstår ju vart den här bloggen leder)

Rätt gissat! Idag ringde rektorn och meddelade att det hade blivit en ledig plats på - just det - Skogsbackens förskola!!! Wiiiih!! Glädjetjut och glädjetårar. Det kan inte bli bättre!! De känner oss och vi känner dem. Elias kommer att bli så väl omhändertagen. Och nära blir det! :-D

3 kommentarer:

Anonym sa...

Man brukar ju säga att det är de små sakerna som gör det. Fast det är ju stort och viktigt det där med förskola (politiskt korrekt uttryck). Skönt för er förstår jag!
Är glad för er skull!

Martina sa...

Jag förstår er glädje, men som representant för kvalitetssäkringen inom Piteås barnomsorg så är min önskedröm och min målsättning att det inte ska spela någon roll. Man ska kunna känna sig nöjd överallt i framtiden. Få saker slår dock goda relationer och närhet rent geografiskt. GRATTIS!

Ullis K sa...

Kul att ni fick plats för Elias där mni önskade! Det är inte alla som får det med dagens köer...
Sen det här "Martina" skrev om målsättningen om att det inte ska spela roll var man hamnar, att man ändå ska bli nöjd... Det spelar ju faktiskt roll att ni känner stället och personalen känner er, och ni var nöjda med Carolines vistelse där. Kännedom och trygghet ligger säkert till stor grund för mångas val av förskola.
Ha det gott i advent!
KRAM /förskolläraren :)