torsdag 22 januari 2009

Hur kunde jag missa det?

Idag hände nåt väldigt flummigt. Jag är säker på att det aldrig har hänt mig förut. När jag skulle packa ner mina grejor i ryggsäcken och cykla hem hittar jag min lunch där! Jag har alltså helt glömt bort att äta! Den som känner mig vet att det aldrig händer. (Den som ser mig förstår att det är sant). Otroligt märklig känsla. Jag var inte speciellt hungrig heller, men ju närmare hemmet jag kom, desto hungrigare blev jag. Väl hemma hade jag lite bendarr till och med. Tur att Magdis redan hade gjort mat (alldeles delikat "Creamy Curry Chicken").

Men hur kunde detta ske? Antagligen var jag så inne i det jag gjorde. Jag satt nämligen hela förmiddagen i intensiva förberedelser för att hinna klart årets första "Bibelstudium från A till Ö". Ämnet för dagen var det rykande heta "Israel - Guds folk" - dock inte med politisk touch som finns på diverse närliggande bloggar, utan i princip enbart utifrån Bibeln. Klart intressant! Jag tror dessa Bibelstudier, inte minst förberedelserna, är det roligaste jag gör. Det ger mig så mycket.

På måndagkväll ska jag förresten starta "Växthuset" med samma koncept (från A till Ö), men med inriktning på kvällslediga. Välkommen till Kyrkcenter kl.18.30-20.00 om du bor inom lämpligt avstånd, är intresserad och längtar efter rejäl bibelundervisning. Första ämnet kommer att vara "Anden".

Men då har jag säkert ätit. Jag skulle bli förvånad om jag missar maten en gång till...

3 kommentarer:

Emelie sa...

Jag skulle faktiskt behöva lite bibelstudier. Synd att jag inte är i närheten av Piteå.

Men jag har en fråga: Är det möjligt att diskutera temat Israel - Guds folk utan att koppla det till Israel idag?

SvBG sa...

Nej, självklart är det svårt att inte göra det, men fokus låg på Bibeln.

bomek (Mats Rutberg) sa...

Kommer kanske ikväll, har varit dålig som bara den i helgen (se min blogg för mer info och om guds helande).