tisdag 5 maj 2009

Jesusmanifestationen

Häromdagen var det en stor Jesusmanifestation i den kungliga hufvudstaden. Läs om detta i till exempel Dagens Nyheter och Världen idag, Åh, vad jag hade velat vara där! Tänk att stå och glädjas mitt bland 18000 andra kristna i Kungsträdgården och med sin blotta närvaro manifestera att Jesus lever och att han betyder allt för mig! Nästa år ska jag verkligen försöka ta mig dit!

I väntan på det tycker jag verkligen att det borde Jesusmanifesteras lite oftare, på riksplanet, stiftsplanet, kontraktsplanet och församlingsplanet, men kanske framför allt på individplanet!

3 kommentarer:

Broschan sa...

"Höga planer på ett annat plan." Riksplanet kan man inte ta, det hörs på namnet, man måste vara rik och ha pengar. Stiftsplanet kommer bara att sticka högt flyande planer i sank. Kont-rakt-planet vad betyder det? Rakt fast i motsatt håll... nej, dit vill inte jag. Församlingsplanet är gammalt och skraltigt, undra om det kan lyfta överhuvudtaget? Jag tror jag tar individplanet, det är lättare att flyga än dom andra planen. Individplanet har mer ax i starten och landningsstället är alltid utfällt. Rodret styr jag och himlen bär mig...

SvBG sa...

Det var djupt - och faktiskt mycket tänkvärt!! :-D

Anonym sa...

Absolut...finns inget annat plan i det långa livsloppet:-)/Maggan