fredag 22 juli 2011

Strumpornas symbolik

När vi just denna dag gifte oss år 2000 hade jag ett par nyinköpta strumpor på mig. Jag tog på mig samma strumpor när vi för ett år sen firade tioårsjubileum. När jag nu plockade fram dem ur strumplådan upptäckte jag ett hål i dem. Lite symboliskt. Lite sorgligt. En påminnelse om att det inte blev som man hade hoppats...

När jag skrev detta på facebook fick jag många roliga och tänkvärda kommentarer, med både verklig och symbolisk innebörd. Tänkte nämna några av dem...
  • Det blir tyvärr inte alltid som man tänkt sig. Men det behöver inte vara dåligt. :) kasta strumporna och börja nöta på ett par andra! :) Eller gå barfota för ovanlighetens skull, just idag! :)
  • Och jag bara hoppas att strumporna var tvättade mellan dessa användningsgånger :P
  • Glöm de strumporna, köp jätteroliga nya som får dig att le!
  • Ja, lite symboliskt var det allt...kanske en bekräftelse på att det var lika bra att det blev som det blev? Köp ett par färgglada stickade randiga "tåstrumpor" (som fingervantar, fast strumpor) istället, med olika färger på varje tå, jag tror man blir glad av såna :)
  • Strunta i strumporna gå barfota och känn världen under dina fötter.

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej jag heter Joanna är är 23 år.
När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.
Så besök gärna min blogg:)
kram